Viktigt meddelande från Budpartner angående Jetpaks nyetablering i Örebro

apr 06, 2016

De lokala tjänster som Jetpak utfört i Örebro genom Johan Wisells bolag JAW-Transporter AB har aldrig upphört eller varit borta från den lokala marknaden.

Vi (JAW-Transporter AB) lämnade Jetpak för ett år sedan, i mars 2015 på eget initiativ.

JAW-Transporter AB skapade då varumärket Budpartner.

Budpartner har sedan dess utfört centrala tjänster för Jetpaks räkning. Nu som underleverantör och samarbetspartner istället för mot tidigare, som franchisetagare.

Juridiskt innebär namnbytet inga förändringar avseende de tjänster vi utför för Er räkning.

Avtal och överenskommelser behöver inte tecknas om och våra fakturor är från samma juridiska bolag som tidigare. JAW-Transporter AB.

Budparter har mer än 30 års erfarenhet och över 30 dagligen verksamma fordon.

Förändringen innebär endast för Er som kund eller samarbetspartner att vi ser annorlunda ut samt kommunicerar under varumärket Budpartner. Vi anser också att vår produktportfölj blivit starkare. Ring oss så kan vi berätta mer om våra produkter och samarbetspartners.

Vi är ett sunt bolag med god kreditvärdighet. Vi har i över 30 år varit en stabil och trygg leverantör av budtjänster lokalt, regionalt och i hela landet.

Vårt telefonnummer är precis som tidigare:
019 – 20 92 50, dygnet runt, året om!

Samtliga av myndigheter utfärdade tillstånd är giltiga och kräver inte heller någon handpåläggning då det är samma organisationsnummer som driver verksamheten vidare.

 

Ladda ned denna information här:
Ladda ner meddelandet Filstorlek: 83 kb

 

www.budpartnersweden.se

Örebro 2016-04-01

Med vänlig hälsning!

 

 

Johan Wisell med personal